Lifestyle

Een kijkje in mijn playlist op Spotify

Eerder gaf ik jullie al een kijkje in mijn boekenkast. Vandaag deel ik mijn playlist op Spotify met jullie. Ik ben zelf altijd op zoek naar nieuwe nummers om te luisteren. Jij ook? Dan is dit artikel echt wat voor jou.

Little Mix

Ik heb echt fases waarin ik alleen maar bepaalde muziek luister. Zo ook met Little Mix. Deze meidengroep vond en vind ik echt super leuk. Meestal kan ik na zo’n fase die muziek niet meer horen, maar bij Little Mix is dat niet zo. Hun nummers luister ik nog steeds erg graag en staan nog steeds in mijn playlist.

een concertzaal
Bron: Pixabay

Charlie Puth en OG3NE

Ook Charlie Puth en OG3NE waren van die fases. Vooral het nummer Left Right Left van Charlie Puth heb ik wel minstens vijftig keer gedraaid. Dit is echt zo’n lekker nummer dat je niet meer uit je hoofd krijgt en lekker mee kan zingen. Mijn favoriet e nummer van OG3NE… Dat is een lastige. Ik vind veel nummers van hen super mooi. Bijvoorbeeld Wings To Fly, Magic, Lights and Shadows en Change Will Come .

The Script, Kensington en Ed Sheeran

Ik kan me niet voorstellen dat iemand één van deze zangers niet kent. Dit zijn allemaal gewoon zulke goede artiesten die niet in je playlist kunnen ontbreken. Van Ed Sheeran heb ik onder andere Lego House, Give Me Love, I See Fire en Happier in mijn playlist staan. Van Kensington luister ik naar Sorry, Riddles, Don’t Walk Away en We Are The Young. En van The Script staan deze nummers vaak aan: Arms Open, Flares, Man on a Wire en The Energy Never Dies.

lp's
Bron: Pixabay

Een paar oude nummers

Meestal luister ik geen oude muziek, maar sommige nummers zijn gewoon te mooi. Denk bijvoorbeeld aan Hello Again van Neil Diamond, Wake Me up Before You Go-Go van Wham! of mijn favoriet Sweet Caroline van Neil Diamond.

Nederlandstalige muziek

Ik luister niet heel vaak Nederlandstalige muziek. Maar soms, als ik lekker hard mee wil kunnen zingen, luister ik naar bijvoorbeeld Marco Borsato, Nielson en Suzan & Freek. Duurt Te Lang van Davina Michelle en Ik Huil Alleen Bij Jou van Ali B en Diggy Dex vind ik ook erg leuk. Treur Niet (Ode Aan Het Leven) ook van Diggy Dex vind ik ook mooi. Een ander Nederlandstalig nummer dat in mijn playlist staat is Zoutelande van BLØF.

muziek
Bron: Pixabay

Welke nummers staan in jouw Spotify playlist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.