Lifestyle

Een kijkje in mijn boekenkast

Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn boekenkast. Ik heb niet veel leesboeken, omdat ik voornamelijk lees op mijn e-reader. Maar in mijn kast zijn wel heel veel bakboeken te vinden. Lees snel verder!

Mijn witte boekenkast met vier planken
Mijn boekenkast

Bovenste plank

Op de bovenste plank in mijn boekenkast staan bak- en kookboeken die niet meer op de tweede plank pasten en een aantal reisboeken. Van links naar rechts: twee Aviko kookboekjes, een receptenboekje van Pimpelmees, ‘500 Taarten & Cakes’ van Susannah Blake, ‘500 Cupcakes’ van Fergall Connolly Judith Fertig, ‘365 dagen onderweg’ van Floortje Dessing, Lonely Planet Italy en het reisgidsje ‘Zuid-Afrika’ van ANWB Extra.

De bovenste plank van mijn boekenkast
De bovenste plank

Tweede plank

Op de tweede plank staat de rest van mijn bakoeken. Van links naar rechts: ‘Kookschool Patisserie’, ‘FIKA’ bakboek van Ikea, ‘De heerlijkste bakrecepten’ van Regine Stroner, ‘United States of Cakes’ van Roy Fares, ‘Sweet’ van Yotam Ottolenghi en Helen Goh, ‘Rudolph’s Bakery’ van Rudolph van Veen, ‘Mary Berry Foolproof Cooking’ van Mary Berry, ‘Heel Holland Bakt Mee Feest’, ‘Cupcakes’, ‘Delicious Het Bakboek’, ‘Bakbijbel’ van Rutger van den Broek en tenslotte de ‘Koekjesbijbel’ ook van Rutger van den Broek.

De tweede plank van mijn boekenkast
De tweede plank

Derde plank

Een plank lager vinden we een aantal leesboeken. Het zijn allemaal thrillers, want dat is het genre wat ik op dit moment het leukste vind om te lezen. De drie boeken aan de linkerkant zijn allemaal van Karin Slaughter, achtereenvolgens: ‘Versplinterd’, ‘Trouweloos’ en ‘Zoenoffer’. De boeken daarnaast zijn ‘Onder de oppervlakte’ en ‘Totdat jij van mij bent’ van Samanta Hayes. Het laatste boek op deze plank is ‘Als ik weg ben’ van Laura Lipman.

De derde plank van mijn boekenkast
De derde plank

Onderste plank

Op de onderste plank staan de boeken waar ik op dit moment in aan het lezen ben. Ik lees vaak meerdere boeken tegelijk. Ik pak het boek waar ik op dat moment zin in heb en later lees ik probleemloos weer door in het volgende boek. De boeken op deze plank zijn van links naar rechts: ‘De verrader en zijn zoon’ van Bryan Denson, ‘Hals over kop’ van Jill Mansell, ‘Het familiehuis’ van Courtney Miller Santo en ‘Nachtschade’ van Karin Slaughter

De onderste plank van mijn boekenkast
De onderste plank

Welke boeken staan er in jouw boekenkast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.