Creatief

Mijn collectie brushpennen

Vandaag laat ik jullie mijn collectie brushpennen zien. Ik heb er namelijk een heleboel. Later zal er per merk een review verschijnen. Dus blijf de website in de gaten houden!

Action

Allereerst de brushpennen van de Action. Deze zijn het goedkoopste van allemaal. Ze kosten €0,99 voor vier stuks.

Action brushpennen op kleur gesorteerd uitgestald op de salontafel in de vorm van een soort ster.
Action brushpennen

Twinmarkers van de Kruidvat

Ook heb ik brushpennen van de kruidvat. Ik heb drie setjes: eentje met verschillende kleuren, één met blauw- en groentinten en ook een setje met geel- en rozetinten. Het leuke aan deze pennen is dat de andere kant van de pen een fineliner is. Het zijn dus twinmarkers. De prijs van het setje met verschillende kleuren weet ik helaas niet meer, want die heb ik al erg lang geleden gekocht. De andere twee setjes kosten €2,99 per stuk.

Kruidvat twinmarkers op kleur gesorteerd uitgestald op de salontafel. De bovenkant van de stift is een brushpen. De onderkant van de stift is een fineliner.
Twinmarkers van de Kruidvat
Nog meer kruidvat twinmarkers op kleur gesorteerd uitgestald op de salontafel. De bovenkant van de stift is een brushpen. De onderkant van de stift is een fineliner.
Nog meer Kruidvat twinmarkers

Talens Ecoline

Last but not least, de Talens Ecoline brushpennen. Deze stiften verschillen van de andere soorten doordat ze Ecoline bevatten. Dit zijn mijn lievelingspennen. Deze stiften zijn wel een stuk duurder. Ik betaalde €26,50 voor 20 stuks.

Talens Ecoline Brushpennen op kleur gesorteerd uitgestald op de salontafel
Talens Ecoline brushpennen

Heb jij brushpennen?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.