Lifestyle

Mijn vijf leukste familievloggers op YouTube

De laatste jaren is het aantal familievloggers enorm toegenomen. Over de hele wereld zie je ze en mensen zijn er dol op. Ik denk dat het geheim achter familievloggers is dat ze mensen een kijkje geven in hun leven. Het is dus eigenlijk een soort virtueel ´gluren bij de buren´. Ook ik ben dol op familievloggers. Daarom deel ik vandaag mijn vijf leukste familievloggers op YouTube met jullie. Het zijn zowel Nederlandse als buitenlandse vloggers. Het is geen rangorde van de leukste naar de minst leukste. Ik vind ze alle vijf even leuk. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Op YouTube kan je enorm veel familievloggers vinden.
Bron: Pixabay

1. De Nagelkerkjes

Degenen die Een Huis Vol kijken, kennen deze familie wel. Dit gezin uit Oudenbosch bestaat uit acht kinderen en twee fulltime werkende ouders. Op YouTube zijn ze bekend als de Nagelkerkjes. Het leuke aan deze familievloggers vind ik dat ze zo ‘gewoon’ zijn. Hun vlogs zijn niet opgepimpt met allerlei poespas. Ze laten gewoon hun drukke leven met acht kinderen zien zonder dat ze zich nep gedragen. Iets anders wat dit gezin leuk maakt, maar dat zal vooral met mijn bakverslaving te maken hebben haha, is dat vader Jan een bakkerij en een lunchroom heeft. Daar vlogt hij ook over en hij heeft af en toe ook speciale bakvlogs. Elke dag verschijnt er een nieuwe vlog van de Nagelkerkjes. Af en toe hebben ze daarnaast zelfs ook nog een bonusvlog.

2. 8 Passengers

Nu een Amerikaanse familievlogger. Ik denk dat dit de eerste familievloggers waren die ik keek. De familie Franke bestaat uit twee ouders en zes kinderen. Moeder Ruby laat op een ongezouten manier haar leven zien. Oké, het is wel iets Amerikaanser dan bijvoorbeeld bij de Nagelkerkjes, maar het is nog steeds redelijk ‘natuurlijk’. Ik bewonder Ruby voor haar geweldige opvoeding. Als ik later kinderen heb, weet ik zeker dat ik ze net als zij ga opvoeden. Benieuwd hoe zij dat doet en wat haar opvoeding zo speciaal maakt? Kijk dan snel naar haar vlogs! De jongste telg van de familie is Eve. Zij is zo ontzettend schattig en leuk, vooral omdat ze ietwat tegendraads kan zijn. Ook de twee meiden, Julie en Abbey, en hun broertje Russell zijn ontzettend leuk. De oudste twee, Chad en Shari, zijn ook te zien in de vlogs.

spullen die familievloggers kunnen gebruiken.
Bron: Pixabay

3. The Johnson Fam

Pas sinds een paar weken kijk ik naar deze Amerikaanse familie, maar ik ben nou al gek op hen. Net als bij 8 Passengers, zijn deze vlogs ook wat Amerikaanser en dus wat overdrevener. Maar alsnog zijn ze erg leuk om naar te kijken. Dit gezin bestaat uit twee ouders, Jeff en Natalia, en twee dochters, Olivia en Peyton. Wat deze vlogs zo leuk maakt, zijn de geweldige ideeën die vader Jeff heeft om de twee kinderen te vermaken. Ook word je als kijker meegenomen in het dagelijkse leven van het gezin. Dit gebeurt niet op een natuurlijke manier zoals bij de Nagelkerkjes, maar op een wat meer Amerikaanse manier.

4. Gardner Quad Squad

Ook naar deze Amerikaanse familievloggers kijk ik nog niet heel lang, maar ondanks dat ben ik ook al dol op dit gezin. De vlogs van dit gezin draaien vooral om de opvoeding van de vierling, Indie, Esme, Scarlett en Evangeline. De meisjes zijn zo ontzettend schattig. Ook deze vlogs zijn erg Amerikaans, maar misschien maakt dat juist ook dat de tweeling er zo schattig uit ziet.

5. The Bucket List Family

De allerlaatste familievloggers in dit rijtje zijn zeker niet de minste. De Bucket List Family, een Amerikaans gezin bestaande uit twee ouders en drie kinderen, neemt je niet mee in hun normale leven, want een normaal leven hebben zij zeker niet. In 2015 besloten zij om hun huis en spullen te verkopen, hun baan op te zeggen en op wereldreis te gaan. Ze werken nu fulltime als familie reis journalisten. In het begin maakten ze een Bucket List van alles wat ze wilden gaan doen. Over de jaren groeide deze lijst. Sinds ruim een halfjaar heeft deze familie, zoals ze het zelf noemen, een ‘thuisbasis’, ofwel ze wonen weer in een huis in plaats van dat ze alleen maar over de wereld reisden. Vanaf deze thuisbasis maken ze nog steeds geweldige reizen waarop ze jou als kijker meenemen.

Het aantal familievloggers op YouTube is de laatste jaren enorm toegenomen.
Bron: Pixabay

Kijk jij weleens naar familievloggers? Zo ja, welke is je favoriet?

Eén reactie

  • Diana

    De bucketlist family is echt zo leuk. En de Nagelkerkjes volg ik ook. De andere niet, maar ga er zeker eens naar kijken.

    Wij vloggen ook. We wonen op Curacao vlak bij de mooiste strandjes dus we kunnen veel mooie beelden maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.