Lifestyle

Hoera! Ik heb een eigen Etsy shop!

Ik ben zo blij! In eerste instantie ga ik handgemaakte kaarten verkopen. Later hoop ik mijn assortiment uit te breiden met schilderijtjes, sleutelhangers en andere producten. Want zoals jullie weten ben ik graag creatief bezig. Op deze manier kan ik de grote hoeveelheid kaarten die ik de afgelopen jaren heb gemaakt (het zijn er 90!) verkopen. Benieuwd naar mijn Etsy shop? Klik dan snel hier.

Een greep uit wat ik verkoop op mijn Etsy shop
Een greep uit wat ik verkoop in mijn Etsy shop

Wat is Etsy?

Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen Etsy kent. Daarom zal ik even kort uitleggen wat Etsy is. Etsy is een online platform waarop je handgemaakte producten, vintage producten en materialen om producten mee te maken kan kopen én verkopen. Op Etsy kan je onder andere sieraden, accessoires, kleding, schoenen, muurdecoratie, tapijten, huwelijkscadeaus, speelgoed, verzamelobjecten, craftmaterialen en gereedschap kopen. Ik vind het zelf heel leuk om op Etsy rond te snuffelen. Het leuke aan Etsy is dat het geen standaard producten zijn. Elk product heeft wel iets speciaals.

Wil jij ook een Etsy shop openen?

Klik dan snel hier. Als je via die link je Etsy shop opent, krijgen zowel jij als ik 40 gratis listings. Een listing is een soort digitale etalageplek. Dit heb je nodig om een product te verkopen. Een listing is dus gewoon een plekje op Etsy voor jouw product.

Kijk jij weleens op Etsy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.