Lifestyle

Een kijkje in mijn verlanglijstje voor mijn 23e verjaardag

Yeah! Ik ben bijna jarig! 9 augustus word ik 23 jaar. Ik ben iemand die zelf altijd heel goed weet wat die wil voor zijn verjaardag. Ik vind het altijd lastig als mensen die jarig zijn zeggen: ‘verzin maar wat leuks’. Want wat moet je iemand geven voor zijn verjaardag? Dat is heel persoonlijk. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn verlanglijstje voor mijn 23e verjaardag. Zo kunnen jullie uit mijn verlanglijstje inspiratie halen voor als iemand tegen je zegt dat je maar wat leuks moet verzinnen. Benieuwd naar mijn verlanglijstje? Lees dan gauw verder.

Waar maak ik mijn verlanglijstje op?

Ik maak mijn verlanglijstje altijd digitaal, zodat ik iedereen die op mijn verjaardag komt simpelweg een link naar mijn lijstje kan sturen. Ik vind zelf Kadolijst.nl de fijnste website hiervoor. Degenen die je verlanglijstje willen zien, moeten een wachtwoord invoeren. Dit wachtwoord kan je zelf bedenken. Naast de prijs en de link naar het product, kan je ook invoeren hoe graag je iets wilt door 0, 1, 2 of 3 sterren aan te klikken. Ook kan je aangeven hoeveel je van dat product wilt hebben.

Wat staat er op mijn verlanglijstje?

100 luxe koekjes van eigen deeg – €23,99

Zoals jullie weten houd ik erg van bakken. Ik heb al veel bakboeken, maar je kan er nooit genoeg hebben! Dit boek bevat een verzameling koekjesrecepten van ‘koekjeskoningin’ Ellouisa. Denk aan bananenkusjes, pindakaaskogels, gazellenhoorntjes, amandelbriwat, nutellakoekjes, crème-brûleekoekjes, walnootghribia en baklavanestjes.Dit is een boek voor iedereen, beginners én ervaren bakkers.

Nummer 1 op mijn verlanglijstje: 100 koekjes van eigen deeg
100 luxe koekjes van eigen deeg

Action cadeaubon

Ik koop graag mijn creatieve spullen bij de Action. Daarom is een Action cadeaubon voor mij het leukste cadeau wat ik kan krijgen voor mijn verjaardag. Van een Action cadeaubon heb ik langere tijd lol. Zo kan ik elke keer als ik iets leuks zie bij de Action het kopen van de cadeaubon.

Nummer 2 op mijn verlanglijstje: een Action cadeaubon
Een Action cadeaubon

Best in Travel 2019 – €12,99

Naast bakken en creatief bezig zijn, houd ik ook erg van reizen. Dit boek, wat elk jaar uitomt, rangschikt de populairste, must-visit landen, regio’s, steden en bestemmingen met de meeste waarde voor 2019. Best in Travel geeft antwoord op de vraag: wat zijn de beste plaatsen in de wereld om nu te bezoeken? In dit boek staan top tien landen, regio’s, steden en bestemmingen met de beste waarde voor 2019, de beste nieuwe attracties voor gezinnen, de beste nieuwe ervaringen, de beste nieuwe plekken om te verblijven en top reistrends.

Nummer 3 op mijn verlanglijstje: Best in Travel 2019
Best in Travel 2019

Black Stories – €10,99

Spelletjes doen vind ik erg leuk. Black Stories leek mij een leuke aanvulling op mijn spelletjescollectie. Het spel bevat 50 Black Stories met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en een dodelijke maaltijd. De vraag die in dit spel centraal staat is: hoe is dat allemaal gebeurd? Om hierachter te komen mogen de spelers vragen stellen aan de spelleider. Deze vragen moeten met ja of nee te beantwoorden zijn. Black Stories is geschikt voor 2 of meer spelers vanaf 12 jaar.

Nummer 4: Black Stories
Black Stories

Coloretto Kaartspel – €9,95

Het doel van dit kleurrijke spel is om de meeste punten te scoren door de juiste kleurenkaarten te verzamelen. Maar pas op: voor slechts 3 van jouw kleuren krijg je pluspunten, de andere kleuren geven minpunten. Deze vernieuwde Nederlandse uitgave is ook geschikt om met twee personen te spelen.

Nummer 5 op mijn verlanglijstje: Coloretto

Coloretto kaartspel

Driedubbelspion – Joby Warrick – €7,90

Ik vind het fenomeen terrorisme heel erg interessant. Ik heb op de universiteit al weleens wat vakken hierover gevolgd. Maar in september gaat mijn studie volledig over het managen van crisissen, veiligheid en dus ook over terrorisme. Daarom lijkt dit boek mij erg interessant. Het boek gaat over hoe een al-qaidamol de CIA infiltreerde. Het verhaal geeft een unieke inkijk in de wereld van contraspionage, het droneprogramma en hoe beslissingen in Washington worden genomen.

Nummer 6 op mijn verlanglijstje: Driedubbelspion
Driedubbelspion

How to Draw Almost Everything – €12,99

Met dit boek leer je om vrijwel alles te tekenen. Met meer dan tweeduizend afbeeldingen biedt dit boek visuele instructies voor het tekenen van dieren, mensen, planten, voedsel, alledaagse voorwerpen, gebouwen, voertuigen, kleding en meer. Elk item wordt opgesplitst met stapsgewijze illustraties, waardoor dit boek perfect is voor beginners of ervaren kunstenaars die behoefte hebben aan een snelle opfriscursus.

Nummer 7: How to Draw Almost Everything
How to Draw Almost Everything

Papergang Ohh Deer Stationary Box – €30,55

Met dit leuke stationary abonnement ontvang je elke maand exclusieve briefpapier en bureau-accessoires ontworpen in samenwerking met verschillende artiesten. Ik ben dol op stationary, dus het lijkt mij heel leuk om elke maand een box gevuld met stationary te ontvangen. Ook heel leuk: je krijgt 50% korting op je eerste box.

Nummer acht op mijn verlanglijstje: Papergang Ohh Deer Stationary Box

Radicalisering ontrafeld – €18,99

Nog een boek over terrorisme. De vraag die in dit boek centraal staat is: hoe komen terroristen tot hun gruweldaden? Aan de hand van memoires, interviews en verklaringen van jihadstrijders en leden van groepen als de IRA en de Rote Armee Fraktion komt de auteur van dit boek tot tien redenen waarom mensen terroristische aanslagen plegen.

Nummer 9: radicalisering ontrafeld
Radicalisering ontrafeld

Terrorisme in Nederland – €8,95

Dit boek laat 78 terreurdaden van de afgelopen veertig jaar voorbij komen, van 1970 tot 2009. Door dit boek kom je er achter dat Nederland relatief veilig is als het om terreur gaat. Tussen 2000 en 2009 zijn er namelijk maar slechts vier terreurdaden uitgevoerd. Elke terreurdaad wordt in twee pagina’s uitgezet met daarbij een klein kader met wie? wat? waar? en wanneer?

Nummer 10 op mijn verlanglijstje: Terrorisme in Nederland
Terrorisme in Nederland

Waarom mensen radicaliseren – €29,99

In dit boek toont de auteur aan dat radicalisering van moslims, rechts-extreme groeperingen en links-extreme individuen wordt aangewakkerd door waargenomen onrechtvaardigheid. De auteur geeft een wetenschappelijke analyse van radicalisering, maar schetst ook hoe belangrijk het is om radicaliserende personen te wijzen op hun serieuze verantwoordelijkheden ten aanzien van een democratische rechtsstaat.

Nummer 11 op mijn verlanglijstje: waarom mensen radicaliseren

Wizard – €11,95

In dit spannende spel krijg je elke ronde één kaart meer. In het spel probeer je steeds precies te voorspellen hoeveel slagen je maakt. Is je voorspelling goed, dan krijg je 20 punten plus 10 punten per slag. Is je voorspelling fout, dan krijg je 10 minpunten voor elke slag die je van je voorspelling af zit. De winnaar is degene die aan het einde van het spel de meeste punten heeft.

Nummer 12 op mijn verlanglijstje: wizard
Wizard

Zwarte vlaggen – €15,-

In dit boek wordt de opkomst van IS uitgelegd. Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen.

Nummer 13: zwarte vlaggen
Zwarte vlaggen

Weet jij altijd precies wat je wil voor je verjaardag of laat je het mensen zelf verzinnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.