Honden

National Puppy Day

Vandaag is het in Amerika National Puppy Day. Puppy’s zijn ontzettend schattig. Daar is iedereen het denk ik mee eens. Welk ras de hond ook is, elke puppy is op zijn eigen manier schattig. Ter gelegenheid van deze dag zal ik een aantal schattige foto’s delen van toen mijn hond Puck nog een puppy was.

Lekker liggen in haar mandje

Puck liggend in haar mandje
Hoe schattig ligt Puck erbij

Toen Puck nog een puppy was, hadden we een mandje van de Action. Dit mandje vond ze erg fijn, omdat hij lekker zacht is. Puck vindt het ook erg prettig als een mandje een randje heeft waar ze haar hoofd op kan leggen, zoals ze hier ook doet.

Spelen bij de laarzen

Puck die buiten bij de laarzen aan het spelen is
Buiten in de tuin bij de laarzen spelen

Deze foto is gemaakt bij de fokker waar wij Puck hebben gehaald. De fokker had een grote tuin, waar Puck mocht spelen. Vooral spelen bij de laarzen vond Puck leuk om te doen. Puck was toen al lekker speels.

Knabbelen op een dental chip

Puck die aan het knabbelen is op een dental chip
Knabbelen op een dental chip

Al vanaf dat Puck een pucky was, geven we Puck dental chips om op te knagen. Deze vindt zij lekker en ze zijn ook relatief gezond. Puck had in haar puppytijd heel veel behoefte aan knagen. Als wij haar geen dentachip gaven om op te kauwen, ging ze op andere dingen knagen en knabbelen. Eén keer heeft ze zelfs een hele hap uit een kleed genomen!

‘s Avonds dicht tegen de baas aan op de bank

Puck die 's avonds dicht tegen de baas aan gekropen op de bank ligt
Dicht tegen de baas kruipen

Puck is erg aanhankelijk. Ik weet niet of alle honden dit hebben, maar Puck vindt het fijn om ‘s avonds bij ons op de bank te slapen op haar kussentje. Vaak kruipt ze dan dicht tegen ons aan. Ook als ik overdag even op de bank zit, wil Puck graag bij mij zitten. Ik vind dit zelf ook erg gezellig.

Slapen met haar lievelingsknuffel

Puck die met haar lievelingsknuffel (een gele kip) slaapt in de bench. In de bench liggen twee kleinere mandjes naast elkaar
Slapend in de bench met haar lievelingsknuffel

In Pucks puppytijd was haar mandje te klein voor de bench. Daarom waren we op zoek naar een nieuwe mand. In de tussentijd gebruikten we een reserve mandje als tweede mandje om de bench mee op te vullen. Puck had altijd één lievelingsknuffel, namelijk deze gele kip van de Action. Helaas is deze knuffel kapot, maar we repareren hem elke keer weer, omdat ze hem zo fijn vindt.

Was jouw hond ook zo schattig als puppy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.