Creatief

Review – Action Metallic Brushpens

Vorige week liep ik de Action binnen en toen kwam ik nieuwe brushpens tegen. Dit keer zijn het geen gewone brushpens, maar metallic brushpens. Vandaag laat ik jullie zien wat ik ervan vind!

Eerste indruk

Net als de andere brushpennen van de Action zijn deze erg goedkoop. Ze kosten namelijk maar €1,99 voor 8 stiften. Dit is dus maar €0,25 cent per stift. Ondanks dat ik, door mijn slechte ervaring met de vorige Action brush pens, wat sceptisch was, was mijn eerste indruk van de metallic brushpens gelijk goed. Ze zitten netjes verpakt in het doosje. De kleuren van de dopjes beloven gelijk veel goeds. Ik denk dat het hele mooie kleuren zijn.

De metallic brush pens in het doosje. In het doosje zitten 8 stiften
De brushpennen in het doosje

De punt

In tegenstelling tot de gewone brushpens van de Action, hebben de metallic brushpens geen punt die uit haartjes bestaat, maar een gewone stiftpunt. Dit heeft als voordeel dat je geen gespleten punt hebt. Wat je wel hebt bij een gewone stiftpunt is dat na gebruik de punt niet meer zo scherp is. Dit zie je op de foto hieronder goed bij de middelste stift. Ik vind dit zelf niet zo erg, want als iets zo goedkoop is kan je ook wel verwachten dat de kwaliteit iets minder is.

De gouden, blauwe en roze brushpen. Er is ingezoomd op de punt van de stiften.
Bij de middelste brushpen zie je al dat de punt niet meer zo scherp is als bij de gouden brushpen

De kleuren

De kleuren van de stiften vielen mij alles mee. Sterker nog, het verbaasde mij dat de kleuren zo fel zijn. Dit vind ik heel mooi. Ik heb bewust gekozen om de letters op zwart papier te schrijven, zodat de kleuren nog beter uitkomen. Het was makkelijk om zowel dunne als dikke lijntjes te maken, doordat de stift goed meebuigt, maar ook weer niet te flexibel is. De stiften geven voldoende en gelijkmatig pigment af. Ik ben zeer te spreken over de mooie kleuren!

Acht keer hello geschreven in verschillende kleuren. Daaronder staan dunne en dikke streepjes. Aan de zijkant liggen de acht metallic brushpens.
Je ziet dat het mooie felle metallic kleuren zijn

Samengevat

Voordelen

  • De prijs: €1,99 voor 8 brushpens. Dat is dus maar €0,25 cent per stift!
  • Mooie felle metallic kleuren
  • Veel en gelijkmatig pigment
  • Flexibele punt, maar ook weer niet te flexibel
  • Kleuren komen mooi uit op zwart papier

Nadelen

  • De punt van de stift is na gebruik niet meer zo scherp. Maar zoals ik al zei vind ik dit niet zo erg, omdat je vanwege de erg lage prijs wel kan verwachten dat de kwaliteit wat minder is

Conclusie

Als ik jou was zou ik gauw naar de Action rennen om de metallic brushpens te kopen, voordat ze op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.